Verlichting / LED

Lichtcatalogus 2019

De nieuwe Norton lichtcatalogus is uit, met een uitgebreid en breed assortiment led-armaturen, inclusief veel nieuwe series.

In de catalogus vindt u naast het standaard Norton programma ook informatie over de mogelijkheden op het gebied van projecten en een aantal projectarmaturen. Daarnaast kan Norton ook maatwerkoplossingen verzorgen. De projectreferenties in de catalogus geven een indruk van de mogelijkheden op dit gebied.

U kunt de Norton lichtcatalogus 2019 kunt u downloaden en hij is beschikbaar via de groothandel. Uiteraard kunt u ook een gedrukt exemplaar aanvragen door een mail te sturen.

Meer artikelen van Spaapen Handelmaatschappij B.V :

Galerij- en portiekarmatuur


Het minimalistische armatuur PGX – levensduur 50.000 branduren volgens de L80/B10 standaard – heeft een diffuus lichtbeeld, is spatwaterdicht (IP54) en onderhoudsvrij (sealed for life) en zorgt voor een drastische verlaging van de energie- en onderhoudskosten.

Lichtlijnunit


De Norton NLS-P serie met prismatische lens is nu ook in 12000LM uit voorraad leverbaar.

Lichtcatalogus 2019


De nieuwe Norton lichtcatalogus is uit, met een uitgebreid en breed assortiment led-armaturen, inclusief veel nieuwe series.

Led-panelen


Bij de 60 × 60 Tunable White led panels met een universeel regelsysteem kunnen lichtintensiteit en kleurtemperatuur – van 2700 tot 6500 K – worden ingesteld om werkplekken individueel in te regelen en het lichtniveau aan te passen aan het tijdstip van de dag en het werk dat wordt gedaan.


Congresprogramma rond →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager