Box PC voor de Machine Vision markt

De nieuwe FPC-9002-P6 Box PC van ARBOR Technology is een nieuw robuust modulair model, speciaal ontworpen voor machine vision toepassingen. De nieuwe Box PC is verkrijgbaar met de Intel 7e generatie ‘Kaby Lake’ processors en met een optie voor de 6e generatie ‘Xeon’ processoren.

Het nieuwe ARBOR-product, verkrijgbaar via HPS Industrial, is voorzien van een aanpasbaar ontwerp met de mogelijkheid tot meerdere PCIe uitbreidingskaarten. De FPC-9002-P6 heeft I/O aansluitingen, zes 802.3af PoE Gbe netwerkpoorten voor GigE cameras en ondersteunt RAID 0/1.
Dankzij de 7e generatie Intel Core i7/i5/i3 processor en de tot 32 GB DDR4 RAM is deze Box PC vooral geschikt voor industrie 4.0 automatiseringstoepassingen met name voor Machine Vision. Binnen deze industrie is het namelijk van groot belang om veel gegevens vast te leggen, te verwerken en te analyseren.

Met name waar alles in een industriële omgeving met elkaar verbonden is, is veiligheid belangrijk. Dankzij een Smart Fan-ondersteuning kan deze de Box PC CPU’s aan met een TDP (Thermal Design Power) van 65 W voor maximale prestatie op piekmomenten. Ook is de Box PC bestendig tegen trillingen, schokken en tegen hoge omgevingstemperaturen.
Extra veiligheid is ingebouwd dankzij het beheren van de vertraging voor het aan- en uitschakelen en het configureerbare slot voor de stroomregeling. Het op tijd wisselen van de RTC batterij gaat via een servicemenu en is bij deze PC eenvoudig te doen. Ook is er een optie beschikbaar voor TPM 2.0-technologie.

Meer artikelen van HPS Industrial :

Industriële pc’s voor Walibi-attractie


Als je al eens een ritje hebt gemaakt in de Walibi-attractie Popcorn Revenge, dan vraag je je mogelijk af hoe deze sierlijke wagens kunnen bewegen zonder rails? De maker van deze interactieve trackless darkride, geeft antwoord op deze vraag.

Volledig waterdichte RVS-panels


In sommige sectoren worden er strengere eisen gesteld aan apparatuur dan in andere industrieën. Zo zijn er binnen de chemische en voedingsmiddelenindustrie strenge hygiënische en anti-corrosie eisen waar een industriële computer aan moet voldoen.

Nieuwe serveroplossing voor de Beeldenfabriek


De nieuwe serveroplossing voor de Beeldenfabriek is ontworpen door HPS Industrial, specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. De Beeldenfabriek Illustratie en Animatie maakt stilstaande en bewegende beelden in 2D en 3D die vooral gebruikt worden voor het visualiseren van nog te realiseren woningen. Aangezien de beeldkwaliteit en resolutie van beeldschermen in de afgelopen

UPS-oplossing met LoRa-technologie


De SCP CUBE-oplossing van ARBOR Technology, leverancier van industriële PC’s en IIoT-oplossingen, is vanaf nu verkrijgbaar via HPS Industrial. Dit is een noodstroomvoorziening (UPS) oplossing die gebruikmaakt van meerdere condensatoren, specifiek ontwikkeld voor box- en panel PC’s.

hoofdafbeelding

Box PC voor de Machine Vision markt


De nieuwe FPC-9002-P6 Box PC van ARBOR Technology is een nieuw robuust modulair model, speciaal ontworpen voor machine vision toepassingen. De nieuwe Box PC is verkrijgbaar met de Intel 7e generatie ‘Kaby Lake’ processors en met een optie voor de 6e generatie ‘Xeon’ processoren.


Met capaciteitsuitbreiding acteren op marktsituatie →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager