Installatiemateriaal

Alleen PLUSpunten voor nieuwe P31+ kabelgoot

Legrand blijft als specialist in o.a. kabeldraagsystemen niet stil staan en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de P31+ komt er een nog innovatiever en uitgebreider programma van de vertrouwde kabelgoot. De pluspunten van de P31+ zorgen ervoor dat deze voortaan nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kan worden.

 

+ Nieuw geïntegreerd automatisch koppelingssysteem

Het nieuwe type kabelgoot P31+ MF auto is voorzien van een geïntegreerd automatisch koppelingssysteem met veermechanisme. Schroefloos monteren zorgt in alle omstandigheden voor een snelle en veilige verbinding.

 

+ P31+ programma geoptimaliseerd en nog uitgebreider

Nu met meer types kabelgoot, zoals P31+ MF (Auto) of de vertrouwde P31+ ST met “eclic” koppelplaten. En een uitgebreider assortiment aan hulpstukken. De kabelgoten hebben een industrieel design uitgevoerd in hoogte 25, 60 en 100mm.

 

+ Geavanceerde bodemdoordrukking

Door de nieuwe doordrukking in de bodem is de kabelgoot bij kabellast meer solide met verminderde doorbuiging als resultaat.

 

+ P31+ hulpstukken innovatief, compleet en montagevriendelijk

Meer installatiegemak door het vernieuwde slide-in inschuifsysteem ( in alle hoogtes), innovatief vervalstuk. Deze maakt het mogelijk om van een horizontaal naar een verticaal tracé over te gaan zonder extra montagehandelingen. Dit is uitermate geschikt voor het maken van bijvoorbeeld een brugverbinding tussen de kasten. Al deze hulpstukken kunnen nu worden voorzien voor alle hoogtes met 1 type deksel.

Meer artikelen van Legrand Nederland B.V. :

Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde


Na een jarenlange, vruchtbare samenwerking hakte Legrand eind vorig jaar de knoop door: het bedrijf nam de Franse start-up Netatmo over. Vandaag de dag maakt Netatmo integraal deel uit van de groep, maar het merk behoudt wel zijn eigenheid. Bovendien wordt het werkterrein van Netatmo uitgebreid. Waar vroeger de focus lag op de eindconsument, wordt nu ook de installateur sterk betrokken bij het Net

Alleen PLUSpunten voor nieuwe P31+ kabelgoot


Legrand blijft als specialist in o.a. kabeldraagsystemen niet stil staan en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de P31+ komt er een nog innovatiever en uitgebreider programma van de vertrouwde kabelgoot. De pluspunten van de P31+ zorgen ervoor dat deze voortaan nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kan worden.

Montagevriendelijk kabelgootsysteem


Het P31+ kabelgootsysteem heeft – ten opzichte van het in 2010 gelanceerde systeem P31 – diverse pluspunten, waardoor de kabelgoten voortaan sneller en gemakkelijker kunnen worden geïnstalleerd. Het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

Energiezuilen en vloerdozen


Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen van Legrand bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires – zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang – vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

Kunststof kabelgoot voor datacenters


De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Aan- en afwezigheidssensoren


Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Samen circulaire oplossingen ontwikkelen


Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen twee nieuwe circulaire producten en / of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen één à twee jaar op de markt komen. Waar nu ketenpartners vaak de kaarten nog dicht tegen de borst houden wordt er nu actief samengewerkt om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken.

Herinschakelen op afstand


Stop & Go Connected is een nieuw product binnen Eliot, het IoT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten van Legrand. Dit modulaire product is een herinschakelaar die is gekoppeld aan een aardlekschakelaar of aardlekautomaat in de woning.


Op zoek naar nieuwe producten en praktische kennis? →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: